55+ wedstrijd 16 april weer zeer geslaagd.

55+ wedstrijd 16 april 2024

Op dinsdag 16 april was er weer de jaarlijkse 55+ wedstrijd op het wedstrijdparcours van de Helomavaart. Voor deze wedstrijd waren er ruim 90 inschrijvingen vanuit alle hoeken van het land. Zoals gewoonlijk was er keuze uit de vakken vaste stok of vrije hengel. De loting vond weer plaats bij Het Polderhuus in Munnekeburen. Na de loting die plaats vond tussen 6:30 en 7:30 werd iedereen welkom geheten door onze spreker Wijbe Vrind. Hij had enkele mededelingen. Hierna mochten de vissers vertrekken naar de waterkant. De wedstrijd duurde van 9:00 tot 14:00. De week voorafgaand aan de wedstrijd waren de weersverwachtingen slecht. Gelukkig viel het tijdens de wedstrijd mee al stond er wel een stevige bries. Er werd redelijk gevangen. Na de weging was de prijsuitreiking  in Het Polderhuus. Daar stonden vrijwilligers van hen klaar om iedereen van wat eten of drinken te voorzien. De eerste 7 winnaars van elk vak ontvingen een doos met vlees van slager Hoeksma.

Voor de uitslagen klik hier.

Voor tijdens en na de wedstrijd konden wij weer rekenen op de hulp van een aantal vrijwilligers. Zonder deze mensen is het bijna onmogelijk om een wedstrijd te organiseren. Dank hiervoor. Dat geldt ook voor onze sponsoren slager Hoeksma en Het Polderhuus.

Het was wat ons betreft weer een geslaagde wedstrijd. Hopelijk zien we elkaar weer tijdens de open wedstrijd op zaterdag 19 oktober 2024. De inschrijving hiervoor opent ongeveer eind juli begin augustus.

De wedstrijdcommissie

De vakwinnaars.