Word vrijwilliger

Vrijwilligers vormen de kern van vrijwel iedere vereniging. Dit geldt ook voor onze vereniging. Het bestuur is daarom ook continu op zoek naar vrijwilligers (mannen en vrouwen) die hun steentje bij willen dragen bij het behartigen van onze belangen en het promoten van de hengelsport. Heb jij wat vrije tijd over of kun je wat tijd vrijmaken als vrijwilliger of bestuurslid van onze vereniging? Laat het ons dan weten via het contactformulier onderaan de pagina!

Om ieders belangen zo goed mogelijk te behartigen vragen we van iedere vrijwilliger een verklaring omtrent gedrag (VOG). 

Actuele vacatures

Penningmeester

Als penningmeester beheer je de financiën van onze vereniging en maak je samen met de voorzitter en de secretaris deel uit van het dagelijks bestuur van onze vereniging. Heb jij ervaring met het beheren van de financiën van een vereniging of stichting of heb je op een andere manier kennis van het voeren van een boekhouding? Dan maken we graag kennis met je. Bestuurlijke kennis is niet per se noodzakelijk, maar is uiteraard wel een pré. Ben je daarnaast ook nog eens een gepassioneerd sportvisser die graag wil helpen om de belangen van onze vereniging goed te behartigen? Dan kan het bijna niet anders dan dat je de perfecte kandidaat voor deze functie bent.

We bieden je naast een professioneel bestuur ondersteuning door een professioneel financieel administratief kantoor en de mogelijkheid om cursussen te volgen in het besturen van verenigingen.

Lid algemeen bestuur

Als bestuurslid algemene zaken neem je de verantwoordelijkheid voor het besturen van onze vereniging en ondersteun je de verschillende commissies bestuurlijk bij het uitvoeren van hun commissiewerk. De bestuurlijke werkzaamheden verdeel je samen met de andere bestuursleden. Ben je daarnaast ook nog eens een gepassioneerd sportvisser met kennis van het beheer van websites, redactioneel werk of actief fotograaf die graag wil helpen de belangen van onze vereniging goed te behartigen? Dan kan het bijna niet anders dan dat je de perfecte kandidaat voor deze functie bent.

Vanuit de vereniging bieden we je een hechte groep bestuurders en zorgen we er uiteraard voor dat je in de gelegenheid bent om cursussen te volgen voor het optimaal vervullen van je bestuurlijke taken.

Commissielid jeugd

De jeugdcommissie van onze vereniging is misschien wel de meest actieve commissie van Fryslân. Voor de meest uiteenlopende groepen jeugdige vissers worden allerlei activiteiten georganiseerd. De jeugdcommissie kan hierbij terugvallen op een grote groep vrijwilligers, maar is ook op zoek naar versterking van de commissie. 

Dat onze aanpak succesvol is, blijkt wel uit de vele jeugdkampioenen van Fryslân en zelfs een Nederlands jeugdkampioen. Ben jij een (beginnend) sportvisser die het leuk vind om met de jeugd en hun ouders de passie voor de hengelsport verder te helpen ontwikkelen? Dan komen we graag met je in contact! Zeker als je daarnaast ook nog kennis hebt van de natuur en ervaring hebt met het begeleiden van (groepen) jeugd.

Om je te ondersteunen krijg je vanuit de vereniging en de commissie uiteraard begeleiding en bieden we je een cursus jeugdbegeleider bij Sportvisserij Nederland aan zodat je goed voorbereid aan de slag kunt.

Ja, ik word vrijwilliger!