Wedstrijdcommissie

De wedstrijdcommissie stelt zich als algemeen doel het bevorderen van het wedstrijdvissen en in het bijzonder het organiseren van viswedstrijden voor leden van de vereniging.

Contact

Voor vragen (geen inschrijving):
E-mailadres: wedstrijdcommissie@desnoek.nl
Telefoonnummer (na 18:00 uur of tijdens wedstrijden): 0612058186
Ook bereikbaar via WhatsApp.

Leden

Voorzitter: Ronald Hoitinga
Secretaris: Gerrit Goudriaan
Penningmeester: Roelof Hijlkema

Website: Dirk Ram 

Adviseur: Evert-Jan Feenstra
Algemeen: Rein Koelma 

Verenigingswedstrijden

In de zomermaanden wordt het grootste aantal (witvis)wedstrijden georganiseerd voor de leden. Naast het clubkampioenschap wordt de onderlinge zomercompetitie georganiseerd. Ook worden er in de zomerperiode diverse vormen van koppelwedstrijden georganiseerd. Voor de winterharde wedstrijdvissers wordt een wintercompetitie georganiseerd.

Overige wedstrijden

Samen met andere verenigingen in de gemeente wordt jaarlijks de wedstrijd om het officieuze kampioenschap van Weststellingwerf georganiseerd. Landelijke bekendheid is er daarnaast voor de grote open wedstrijd die jaarlijks in oktober gevist wordt. Aan deze wedstrijd die vrijwel altijd volledig vol is, nemen zo’n 150 vissers uit alle delen van Nederland deel. Daarnaast kent deze wedstrijd een aantal internationale deelnemers uit Duitsland en België. Een andere jaarlijks terugkerende wedstrijd is de 55+ wedstrijd. Deze wedstrijd wordt traditioneel op een dinsdag in april gevist.