Hervatten wedstrijden vanaf 13 juni

Vanaf 13 juni hervatten we onze wedstrijden.

Beste vissers,

Vanaf 13 juni gaan we de wedstrijden weer hervatten. We mogen alleen wedstrijden organiseren binnen onze eigen vereniging. De data blijven ongewijzigd. De koppelwedstrijd van 27 juni komt te vervallen en hier komt een witviswedstrijd voor in de plaats. De locatie etc veranderd niet. Zo kunnen we nog 7 wedstrijden vissen.

Vanaf ongeveer een week van tevoren kan iedereen zich opgeven.

De opgave gaat alleen via het inschrijvingsformulier op de site en niet via de mail. Geen opgave betekent geen deelname. Je kan je opgeven tot uiterlijk 18:00 de avond voorafgaand aan de wedstrijd.
Over het algemeen gaan we op dezelfde manier verder zoals we vorig jaar zijn geëindigd.

Exacte tijden en overige info over de lotingsplaats zijn te vinden in de wedstrijdkalender door op de wedstrijd te klikken. Houd hiervoor de site in de gaten.

Vanwege problemen met onze mail zijn wij op dit moment voor eventuele vragen alleen bereikbaar via WhatsApp of sms of tel 0612058186 (na 18:00). Het kan even duren voor je reactie krijgt.

In verband met de regels omtrent de corona zijn er een aantal zaken gewijzigd.

De loting
Iedere visser blijft in de auto zitten en rijdt langs ons. Er word ter plaatse door één van ons geloot.
Je loot dus niet zelf. Hierna rijd je direct door naar het water en kun je beginnen met het opbouwen van je spullen. Ben je al klaar ruim voor de start van de wedstrijd ga dan niet in groepjes bij elkaar staan. Een praatje met de buurman is prima maar bewaar de benodigde afstand van 1,5m.

Vissen
Na het eindsignaal wacht iedere visser tot de weegploeg arriveert.
De visser legt zijn leefnet in het gras en neemt vervolgens afstand zodat wij kunnen wegen. Als de vis is gewogen ga je gelijk naar huis en loop je niet met de weegploeg mee!

Prijsuitreiking
Er vind aan het water geen prijsuitreiking plaats. De uitslagen worden via de website bekend gemaakt. De prijswinnaars worden door ons persoonlijk benaderd.

Onze vaste groep wedstrijdvissers zal nog een mail van ons ontvangen.

Met vriendelijke groet,
De wedstrijdcommissie