Hervatten wedstrijden vanaf 23 januari

Volgens de laatste Coronamaatregelen mogen we weer wedstrijden vissen binnen de eigen vereniging.

Met ingang van komende zondag 23 januari gaan we weer verder met de wintercompetitie. Deze wedstrijden zijn alleen voor leden van onze eigen vereniging. Om mee te kunnen doen zijn de volgende coronamaatregelen van kracht:


De loting
Iedere visser blijft in de auto zitten en rijdt langs ons. Er word ter plaatse door één van ons geloot. Je loot dus niet zelf. Hierna rijd je direct door naar het water en kun je beginnen met het opbouwen van je spullen. Ben je al klaar ruim voor de start van de wedstrijd? Ga dan niet in groepjes bij elkaar staan. Een praatje met de buurman is prima, maar bewaar de benodigde afstand van 1,5 meter.

Vissen
Na het eindsignaal wacht iedere visser tot de weegploeg arriveert. De visser legt zijn leefnet in het gras en neemt vervolgens afstand zodat wij kunnen wegen. Als de vis is gewogen, ga je gelijk naar huis en loop je niet met de weegploeg mee!

Om mee te kunnen doen dien je je op te geven via het inschrijfformulier op deze site. Je kan je inschrijven tot 18:00 uur de zaterdag voorafgaande aan de wedstrijd.