Inschrijving 55+ wedstrijd 12 april van start!!!

Op dinsdag 12 april hopen we na een periode van twee jaar weer onze 55+ wedstrijd te organiseren.

Na twee jaar de wedstrijd te moeten annuleren vanwege de coronamaatregelen gaan we er vanuit dat de wedstrijd onder de huidige coronamaatregelen doorgang kan vinden. Het kan zijn dat er op de dag van de wedstrijd nog enkele coronamaatregelen van kracht zijn. (Te denken valt aan bv het tonen van een coronatoegangsbewijs en het dragen van een mondkapje in de zaal.)

De wedstrijd vissen we traditiegetrouw vanaf de steigers aan het wedstrijdparcours aan de Helomavaart. Er kan worden gekozen uit de vakken vrije hengel of vaste stok. Ook zijn er een paar mindervalidesteigers beschikbaar. Mocht dit voor u nodig zijn dan kunt u dit vooraf bij de inschrijving aangeven. Omdat er slechts enkele plaatsen beschikbaar zijn, geldt de volgorde van aanmelding. De inleg voor de wedstrijd bedraagt €10 en dient vooraf te worden overgemaakt onder vermelding van het aan u gezonden inschrijfnummer. Zodra het door u verschuldigde bedrag is overgemaakt is de inschrijving pas definitief.

Bent u 55 jaar of ouder en wilt u meedoen? Schrijf u dan uitsluitend in via het inschrijfformulier. Inschrijvingen via de mail worden niet in behandeling genomen. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 5 april. Voor eventuele vragen kunt u hier uiteraard gewoon naar mailen: wedstrijdcommissie@desnoek.nl.